Τρόποι Πληρωμής

Το smshellas.gr σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους για να αγοράσετε sms :

 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε -χωρίς επιπλέον χρέωση- με κατάθεση σε ταμείο τραπέζης ή με e-Banking σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας

Τράπεζα Alphabank
ΙΒΑΝ: GR5501401940194002101016575
(δικαιούχος: ΔΤ ΔΙΑΘΕΣΗ)

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR1401720270005027060076891
(δικαιούχοι: Μπόλης Σταύρος – Μπόλη Ναταλία – Μπόλη Ευδοκία)

Μετά την πληρωμή, μας στέλνετε με email ή fax το καταθετήριο ή απλά αναγράψτε μας σε email στο info@smshellas.gr τα στοιχεία της κατάθεσης: όνομα χρήστη ή email, τράπεζα, ποσό, ημερομηνία συναλλαγής, ώστε να ελέγξουμε την πληρωμή & να προστεθούν άμεσα τα μηνύματα στον λογαριασμό σας.

2. Λογαριασμό NETELLER NETELLER

Αν έχετε Neteller Λογαριασμό, μπορείτε να πληρώσετε με μικρή χρέωση (1,9 %) στο email μας: diathesisgr@gmail.com .

*Η εταιρεία μας ΔΙΑΘΕΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (diathesis.gr) χρησιμοποιεί γενικώς σαν μέθοδο συναλλαγών το διεθνές ηλεκτρονικό πορτοφόλι NETELLER, που προσφέρει ασφαλή & γρήγορη μεταφορά χρημάτων σε όλο τον κόσμο.

* ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ PAYPAL

Για να πληρώσετε με τους παραπάνω τρόπους, αφού έχετε εισαχθεί στον smshellas λογαριασμό σας, επιλέγετε “Αγορά SMS” και το πακέτο sms που επιθυμείτε. Βλέπετε την τελική τιμή με το φπα, καθώς & τις χρεώσεις του Paypal, αλλά δεν πατάτε “Αγορά”, καθώς το Καλάθι Αγορών σας οδηγεί απευθείας στο site του Paypal, για το οποίο θα δούμε αμέσως παρακάτω.
Ακολούθως, πληρώνετε το καθαρό ποσό συν φπα στο Λογαριασμό που επιθυμείτε.*Σημείωση: στις κάτωθι περιπτώσεις, υπάρχει πρόσθετη προμήθεια που λαμβάνει το Paypal.

3. Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της PayPal. Έτσι τόσο στην πληρωμή με πιστωτική όσο και με λογαριασμό PayPal εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία που προσφέρει η PayPal.

Όπως & με τη Neteller, σε καμία περίπτωση εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των πιστωτικών/λογαριασμών σας. Τα sms που αγοράζετε είναι διαθέσιμα άμεσα.

Για να πληρώσετε μέσω πιστωτικής, αφού έχετε εισαχθεί στον λογαριασμό σας, επιλέγετε “Αγορά SMS” και στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό των sms που επιθυμείτε. Βλέπετε την τελική τιμή και πατάτε “Συνέχεια”. Κατόπιν πατάτε “Αγορά με πιστωτική ή PayPal” και μεταφέρεστε στο σύστημα της PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

4. Λογαριασμό PayPal

Αν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν με αυτόν. Κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα με παραπάνω, αλλά αντί για να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κάνετε login στο σύστημα της PayPal, επιλέγετε πηγή πληρωμής και μετά την αποδέχεστε.