Προφίλ

SMSHELLAS ALPHA

Η αποστολή ομαδικών γραπτών μηνυμάτων μέσω Η/Υ είναι ο πλέον εύκολος, οικονομικός, γρήγορος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με πολλούς παραλήπτες.

Η smshellas είναι μία εφαρμογή της εταιρείας ΔΙΑΘΕΣΗ, που δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφήμισης κυρίως μέσω διαδικτύου από το Νοέμβριο του 2007. Στον τομέα των μαζικών μηνυμάτων, παρέχουμε απλές και αξιόπιστες υπηρεσίες, ανταγωνιστικές τιμές και ενιαία χρέωση ανά sms, ανεξαρτήτως εταιρείας κινητής τηλεφωνίας των παραληπτών.

Στόχος μας είναι οι πολλοί και ευχαριστημένοι πελάτες. Αυτοί μπορεί να είναι: επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς, πολιτευτές αλλά και καθένας εξ υμών! Η απλότητα της εφαρμογής μας εγγυάται το υψηλό ποσοστό παραδοσημότητας των sms.

Στη βασική μας εφαρμογή εδώ, την smshellas alpha, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Πεδίο Αποστολέα έως 11 συνεχόμενους λατινικούς χαρακτήρες, σε συνδυασμό με αριθμούς. Αυτό προσδίδει μεγάλη αξιοπιστία στις παραδόσεις των sms από τους servers των ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Για αυτό & είναι πιο ακριβό το κόστος τους σε σχέση με τα εργαλεία μαζικών sms που δέχονται μόνο αριθμούς στο Πεδίο Αποστολέα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δείτε στο παρακάτω video πόσο απλή είναι η χρήση του smshellas !

Συμβουλή:
Πριν την αποστολή ενός sms σε μια ομάδα, δηλαδή σε πολλούς παραλήπτες, συστήνουμε την εισαγωγή επαφών στην ομάδα από αρχείο .txt , τις οποίες επαφές θα λαμβάνετε πριν από κάθε αποστολή από το ενημερωμένο αρχείο Excel σας με απλή αντιγραφή & επικόλληση.

 

  • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ SMS ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ, ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΜΟΙΟ SITE ΜΑΣ NUMERIC SMSHELLAS !