Τρόποι Πληρωμής

Το smshellas.gr σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους για να αγοράσετε sms :

 

1. Λογαριασμό NETELLER NETELLER

Αν έχετε Neteller Λογαριασμό, μπορείτε να πληρώσετε με μικρή χρέωση (1 %) στο email μας: diathesisgr@gmail.com .

*Η εταιρεία μας ΔΙΑΘΕΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (diathesis.gr) χρησιμοποιεί γενικώς σαν κύρια μέθοδο συναλλαγών το διεθνές ηλεκτρονικό πορτοφόλι NETELLER, που προσφέρει ασφαλή & γρήγορη μεταφορά χρημάτων σε όλο τον κόσμο.

 

 

 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε -χωρίς επιπλέον χρέωση- με κατάθεση σε ταμείο τραπέζης ή με e-Banking σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας

 

Τράπεζα Alphabank
ΙΒΑΝ: GR5501401940194002101016575
(δικαιούχος: Μπόλη Ναταλία)

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR1401720270005027060076891
(δικαιούχοι: Μπόλης Σταύρος – Μπόλη Ναταλία)

Μετά την πληρωμή, μας στέλνετε με email ή fax το καταθετήριο ή απλά αναγράψτε μας σε email στο info@smshellas.gr τα στοιχεία της κατάθεσης: όνομα χρήστη ή email, όνομα τράπεζας, ποσό, ημερομηνία συναλλαγής, ώστε να ελέγξουμε την πληρωμή & να προστεθούν άμεσα τα μηνύματα στον λογαριασμό σας.

 

* ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ 

Για να πληρώσετε με τους παραπάνω τρόπους, αφού έχετε εισαχθεί στον smshellas λογαριασμό σας, επιλέγετε “Αγορά SMS” και το πακέτο sms που επιθυμείτε. Βλέπετε την τελική τιμή με το φπα, καθώς & τις χρεώσεις του Paypal, αλλά δεν πατάτε “Αγορά”, καθώς το Καλάθι Αγορών σας οδηγεί μόνο στο περιβάλλον του Paypal, για το οποίο θα δούμε αμέσως παρακάτω.


 

*Σημείωση: στις κάτωθι περιπτώσεις, υπάρχει πρόσθετη προμήθεια που λαμβάνει το Paypal.

3. Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της PayPal. Έτσι τόσο στην πληρωμή με πιστωτική όσο και με λογαριασμό PayPal εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία που προσφέρει η PayPal.

Όπως & με τη Neteller, σε καμία περίπτωση εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των πιστωτικών/λογαριασμών σας. Τα sms που αγοράζετε είναι διαθέσιμα άμεσα.

Για να πληρώσετε μέσω πιστωτικής, αφού έχετε εισαχθεί στον λογαριασμό σας, επιλέγετε “Αγορά SMS” και στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό των sms που επιθυμείτε. Βλέπετε την τελική τιμή και πατάτε “Συνέχεια”. Κατόπιν πατάτε “Αγορά με πιστωτική ή PayPal” και μεταφέρεστε στο σύστημα της PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεν χρειάζεται να γραφτείτε στην PayPal.

 

4. Λογαριασμό PayPal

Αν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν με αυτόν. Κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα με παραπάνω, αλλά αντί για να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κάνετε login στο σύστημα της PayPal, επιλέγετε πηγή πληρωμής και μετά την αποδέχεστε.